EUROPAPER

prezinta

PASI DE URMAT PENTRU LANSAREA COMENZII

COMPLETARE FORMULAR DE COMANDA

Pentru a comanda unul din produse sau serviciile oferite de firma noastra este necesar sa descarcati si sa salvati formularul de comanda pe calculatorul dumneavoastra. Completati formularul cu datele personale si produsele solicitate.
Pentru a evita neplacerile si pentru ca totul sa decurga fluent, nu preluam comenzi telefonic!

TRANSMITEREA COMENZII PE E-MAIL

Formularul de comanda completat de dumneavoastra ni-l trimiteti prin e-mail. In acest fel se vor copia datele exact cum le-ati scris in formular. In cazul in care doriti personalizare pe fundal va rugam sa ne atasati si fisierul cu logo dorit.

CONFIRMARE 'BUN DE TIPAR'

Dupa ce am pregatit editarea tipizatelor cu datele dumneavoastra, va trimitem pe e-mail modele finale ce urmeaza a fi tiparite. Rugam insistent sa verificati cu atentie datele trecute si sa ne confirmati daca se pot da in lucru – “bun de tipar”. Pe baza acestuia, va asumati orice raspundere in legatura cu datele tiparite.

LIVRAREA COMENZII / PRODUSELOR

Incercam intotdeauna sa scurtam timpul de executie al comenzilor primite, astfel ca si pentru dumneavoastra echipa noastra va face tot posibilul sa indeplineasca termenul stabilit dinainte. Livram colete oriunde in tara, in maxim 48h, prin servicii de curierat rapid.